O Sokobanjio agencijiprivatni smeštajhotelski smeštajpansionske uslugeizletinekretnine
fotohotel zdravljakhotel MoravicaHotel SunceHotel TuristHotel Banjica

hotelski smeštaj

Hotel "Zdravljak"

Nalazi se u centru Sokobanje. U sklopu hotela su: restoran, aperitiv bar, TV sala, kongresna sala (210 sedišta), automatska kuglana i streljana, automati za igru na sreću, bilijar, stoni tenis, dva zatvorena bazena sa tremalnom vodom. Pored hotela su teniski tereni, fudbalsko i košarkaška igrališta pogodna za pripreme sportisita.

Hotel "Moravica"

Nalazi se na prelepom vidikovcu Iznad Sokobanje. Raspolaže kongresnom dvoranom, nacionalnim restoranom, letnjim terasama, teretanom, sportskim terenima. U ovom hotelu često je odsedao poznati nobelovac Ivo Andrić tako da se hotel ponosi njegovom spomen sobom.

Hotel "Sunce"

Na smoj obali reke Moravice, okružen zelenilom, nalazi se hotel "Sunce". Raspolaže restoranom, noćnim klubom, salama podesnim za seminare i savetovanja, letnjim terasama, TV salom, teretanom, saunom, zatvorenim bazenom...

Hotel "Turist"

Nalazi se u strogom centru Sokobanje, na "mermeru". Svaka soba je opremljena satelitsko-kablovskom televizijom. Prijatna terasa aperitiv bara je na samom šetalištu. Sala u sklopu hotela broji 300 mesta i pogodna je za organizovanje raznih svečanosti.

Hotel "Banjica"

Nalazi se iznad banjskog parka, u kanjonu reke Moravice, izolovano od saobraćaja i buke. U podnožju su atraktivne banjske plaže, a stazom zdravlja se može odšetati do izletišta Lepterija i starog Sokograda. Objekat raspolaže letnjom baštom, restoranima sa pogledom na kanjon reke, salom za zabavu, zdravstevnom službom za dijagnostiku i terapiju oboljenja pluća i disajnih puteva, oboljenja lokomotornog aparata, lakših nervnih oboljenja... Dođite i uverite se u najatraktivniji ambijent i atmosferu.

 

 
   
homepage kontakt mapa sajta